Dagens Pausfågel

SNORKRÅKA

SKIT HUS......

Ibland så hatar jag verkligen vårat hus, eller nej det gör jag inte men jag tycker inte om det alla gånger.... I morse kom jag ner i källaren, skulle kasta i en maskin med tvätt och då är det vatten i hela källaren.... AHHHHHHHHHHHHH, jag blir galen för det är ju inte första gången direkt.... Men men, det blir nog bättre när vi har drenerat...hoppas jag iaf... Hade tvätt på hela golvet nere i tvättstugan så nu är allt dyngsurt så jag vet vad jag ska göra idag iaf=)

Drömmar

Jaha ännu en natt med konstiga drömmar... Inget ovanligt för mej, alltid lika roligt att vakna på morgonen och analysera sina drömmar. Inatt vart jag osams med typ alla mina närmaste vänner och bekanta av olika anledningar=) Så det var skönt att vakna och inse att så inte var fallet. Tror jag blir osams med någon varje natt, vet dock inte varför, kanske för att jag är så rädd för att bli det i verkligheten (är egentligen en konflikträdd jävel) men men....

Igår var en stor dag hos familjen Norman/Törnvall. Lilla fröken Kiin lärde sej sitta så nu har hon blivit stor tjej=)
Mamma och pappa är såå stolta!!!
image33


image34
busunge


image35
Sötast i världen

image36
Gåstolen är min bästis=)


dagens pausfågel

Rullstolsburen ContainerKråka

Dagens pausfågel

Skadeskjuten Talltita

13/1

UT OCH BRÄNNA FETT=)

12/1-08

ännu en dag går mot sitt slut, dagarna/veckorna går alldeles för fort.  Idag har det varit en lugn dag. Tog en promenad på förmiddagen i regnet med Ida och Lovisa, var skönt! När vi kom hem så hade jocke städat och gjort så fint=) Jag har tur som har honom!
På eftermiddagen kom My och klippte oss, tog bara av 1 cm men det märktes skillnad iaf.
och nu sitter vi och är mätta efter en måltid med tacos.

Nu ska jag umgås med mina älsklingar=)


Kiin 6 månader

Här kommer lite bilder på våran sötnos som idag har blivit stora tjejen=) GRATTIS GUMMAN! 

                                                             

Bus med mamma:

Långa ögonfransar eller??  Sötast i världen


Mamma och pappa älskar dej mest av allt i världen.

Dagens pausfågel

Basturökt pepparkyckling


Únderbara...

Igår kväll när vi skulle lägga oss så sa J att jag skulle kolla ute i trädgården och jag kollade ut och fick se detta


:image25
Han vet verkligen hur han ska få mej glad. ÄLSKAR DEJ älskling! Du och Kiin är det bästa som hänt mej! Puss puss

För på kvällen så provade Kiin pappas hörlurar och vart mest intresserad av microfonen=)
image26image27

Nu har lillan vaknat så nu ska jag fixa käk=)


6 månaders kontroll

Idag var det dags för den stora 6 månaderskontrollen och allt var bra. Hon fick hålla i nån liten träkloss som dom kollade om hon flyttade mellan händerna och sen så fick hon kolla på nån boll som dom rullade av ett bord för att se om hon förstod att den trillade ner på golvet och det gjorde hon ju så klart=) Dom kollade även hjärtat, höfterna och magen och allt var " normalt ". 
Var inne och vägde före så och nu är våran lilla tjej inte så liten längre (fast det viste vi ju förstås, går ju knappt att lyfta henne  nu=)) , hon vägde 7740 gr och var 66 cm lång=)

Vilket skitväder det är idag, tänkte jag skulle ta en promenad men det sket jag i, hoppas det blir bättre till kvällen så kanske man kan gå en sväng då istället....
Ska iväg på stick café med Ida ikväll, ska bli roligt.  Kiin ska nog vara hemma hos pappsen, tror inte jag får nått gjort annars=)

Nu ska jag fixa lite gröt åt lillan!

Dagens pausfågel

Påssjuk pelikan

Jag och stumpan=)

jag och Kiin

Orka komma på en överskrift...

......fattar inte varför man måste skriva en överskrift på allt man ska skriva, borde inte det få vara valfritt.....

Jaha idag började dagen kl 10.30 när skruttan vaknade! Frukost åt Kiin och mej sen ut på promenad med Ida och Lovisa. Efter promenaden vart det en fika hemma hos Ida, var trevligt! Hem igen och då hade jocke gjort hela trappen klar, eller inte klar men nu finns det inge klister kvar på trappstegen iaf=) Det blir så fint!!!!!!

Kiin har varit kinkig hela dagen och speciellt nu på kvällen, tror tänderna spökar på unga fröken Törnvall=)
Men nu har hon precis vaknat efter en liten tupplur så nu är hon förhoppningsvis på bättre humör!
Jocke sitter och äter och på mej knorrar det i magen men jag har inget att äta och det är lite väl sent för mat för min del nu, men men=) ska nog ta en apelsin!!!!

I morgon blir det nog en lugn dag medundantag för våran "powerwalk" =)    Är lite nyfiken på ditt nya kök faster bacon så vi kanske tar en promenad upp där och kollar hur det har blivit, antar att det är jättefint för det blir allt du gör!!!

Åter till livet bortom datorn=)

image23
måste ju ha en bild som avslut!!

dagens pausfågel (söndag)

Snöblind lappmes (hane)

^KiiN^

Avslutar dagen med kort på det sötaste jag vet=)


image21
pappa agerar fotograf och lyckas väldigt bra, du är för söt min lilla tjej!

image22
Fina bilden som Ida tog på Lillan=)

^^KiiN^^

Idag har jag och Ida varit ute och knallat en timme med vagnarna=) Var jobbigt att gå i snö och kallt som f-n men vi hade det trevligt iaf=)

Sa åt Jocke idag att jag ville ha hjälp att fixa iordning bloggen så den vart fin och det tycker jag absolut att den vart, Jag vart såå nöjd=) vad tycker ni? Han är såå duktig min man!

I morgon är det sista dagen Jocke är hemma på sin ledighet=( Känns konstigt,  har haft honom hemma så länge nu så det kommer bli tomt utan honom... Men men sånt är livet=)

Nu ska vi äta kvällsmacka.

dagens pausfågel (lördag)

regnbågsfärgad gröngöling


Dagens pausfågel (fredag)

Ungstekt falufink

dagens pausfågel

För er som saknat pausfåglar så får ni några stycken idag=)

Fettfri sparvuggla

Dammig slipskata

Urbaniserad skogsduva

En rolig dag=)

Idag har jag varit i örebro med Karolina och Melwin, var roligt men det började ju lite småjobbigt=)
JAg skulle hoppa på tåget i linde kl 11.32 sen skulle karolina hoppa ¨på i frövi kl 11.48 men när jag kom till tåget så var det försenat 10 minuter trodde jag men det var ju så klart 1 timme och 10 minuter=( Men men, karro kom till stan och så kom vi äntligen iväg till öre!! Vi gick och strosade lite på stan, köpte lite strupbyxor och strumpor och en klänning åt lillan så nu kommer hon bli såå snygg=)
När vi sen skulle hem så missade vi vårat tåg med typ 20 sekunder.... ahhhhh, typiskt.....=) Men vi hade tur och behövde inte vänta så läge på bussen!! På bussen var det trångt och jävligt (två barnvagnar är inte bussar gjorda för) och en smått galen busschafför, körde som en tok och jag trodde att jag skulle dö=)
Men jag kom hem till linde och vårat varma hus igen och nu har jag precis ätit tacos=) Mmmmums!!!

Kiin har sprungit runt och varit överlycklig i sin gåstol ända sen vi kom hem, tror lillan är lika hemmakär som mor och far sin=)

Nu ska jag pussa på min man=)

det nya året=)

Jaha då har man vaknat till en ny dag och ett nytt år och allt känns precis som det brukar!   Idag börjar mitt "nya liv", ska börja motioner och leva lite mer hälsosamt är det tänkt=) Har sagt det så många år förut men inte kunna hålla på det men nu hoppas jag verkligen att det här går, har ju som tur var dej nu Ida, hoppas vi kan sporra varandra=)

RSS 2.0